Xin Consult er en konsulentvirksomhed med hjemmebase i Taastrup. Virksomheden, som er opstartet i 2010, tilbyder primært konsulentydelser indenfor IT-branchen med speciale indenfor projektledelse, udvikling og test.
 
Vision
At være den førende informations- og servicevirksomhed, der tilbyder konsulent- og tjenesteydelser indenfor IT i Norden.
 
Mission
At være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når der skal hyres konsulenter til diverse opgaver og projekter. I samarbejde med vores kunder, sammensætter vi i fællesskab, den nødvendige bemanding efter det enkelte behov.
 
Vores kunder værdsætter vi højt. Derfor vil vi altid fremstå, som en kompetent virksomhed med et godt image blandt vores nuværende og fremtidige samarbejdspartnere.
 
For at imødekomme kundernes ønsker, og samtidig stå ved det gode image, stiller vi høje krav til vores konsulenter og medarbejdere. Efter ethvert kontrakts udløb, vil der blive foretaget en tilfredshedsundersøgelse om den enkelte konsulent. Dette gør vi, så vi hele tiden kan udvikle os ved løbende at højne den kvalitet, vi tilbyder vores kunder.
 
Xin Consult • CVR: 42 05 43 64 • Kontakt